19 maart 2021

Wordt vrijwilliger voor Zum Schluss Outdoor 2023

Voorafgaand van het festival zijn wij druk met het ophangen van decoratie, het aankleden van het festival, het neerleggen van vloerdelen en het neerzetten van de hekken waar wij altijd extra handjes bij kunnen gebruiken! Tijdens het festival kan je ons helpen met het invullen van een bardienst, het werken bij de munten kassa, het scannen van tickets. Alles wat wij op het veld maken, moet (helaas) ook weer opgeruimd worden, waar wij jouw hulp ook bij kunnen gebruiken. In ruil zorgen wij voor een

Voorafgaand van het festival zijn wij druk met het ophangen van decoratie, het aankleden van het festival, het neerleggen van vloerdelen en het neerzetten van de hekken waar wij altijd extra handjes bij kunnen gebruiken! Tijdens het festival kan je ons helpen met het invullen van een bardienst, het werken bij de munten kassa, het scannen van tickets. Alles wat wij op het veld maken, moet (helaas) ook weer opgeruimd worden, waar wij jouw hulp ook bij kunnen gebruiken.

In ruil zorgen wij voor een passende compensatie (ticket en/of munten) en een uitnodiging voor ons vrijwilligersfeest. Lijkt jou dit iets? Stuur een mail naar vrijwilligers@zumschluss.nl of vul het contactformulier onder aan deze pagina in.

Koop nu jouw tickets voor 2024

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan